* Waar staat HumaNexus eigenlijk voor?

De naam is zeer bewust gekozen:

Huma komt van humaan, een menselijke benadering en humanisme vanuit onderschrijving van de (psychologische) veronderstelling dat ieder mens de aangeboren drang naar zelf-actualisatie (zelf verbetering, ontplooien, bereiken van je potentieel) heeft.

Nexus betekend in het Latijns “verbinding” of “verbinden” en in het leven draait het om verbindingen. Of het nu gaat om de verbinding met de omgeving of om (nieuwe) verbindingen in en met jezelf.

HumaNexus staat dus voor “menselijke verbinding” of “verbinding vanuit zelf-actualisatie”.

* Zijn de opleidingskosten aftrekbaar?

Ja, de kosten zijn aftrekbaar mits er is voldaan aan de voorwaarden zoals deze zijn gesteld door de belastingdienst. In de regel betekend dit dat je de opleidingskosten minus de drempel van € 250,- af kunt trekken. Voor meer informatie en persoonsgebonden advies graag even contact opnemen.

* Vanaf welke leeftijd kan ik een training volgen?

In principe is de training ingericht voor mensen vanaf 18 jaar. Echter zijn er genoeg voorbeelden bekend waarin is gebleken dat iemand van 16 jaar prima in staat is een opleiding te volgen. Indien gewenst kan er in een vrijblijvend gesprek gekeken worden of dat ook voor jouw geldt. Daarnaast zijn wij  bezig een speciale jongerenopleiding vorm te geven, houd voor meer info hierover de website in de gaten.

* Wat nu als ik een dag niet aanwezig kan zijn bij de training?

 In overleg is het mogelijk een gemiste dag in te halen bij een andere training. Uiteraard wordt je bijgepraat zodat je in jouw eigen training kunt blijven meedoen. Toch is inhalen belangrijk om zo het hele verhaal goed mee te krijgen.

* Is betalen in termijnen mogelijk?

Af en toe geeft iemand aan graag een training te willen volgen maar de investering niet helemaal in een keer te kunnen betalen. In overleg is het mogelijk een persoonlijk betaalplan overeen te komen. 

* Is het ook mogelijk eerst een voorgesprek of kennismaking te hebben? 

Uiteraard is het mogelijk eerst een gesprek te hebben om je vragen telefonisch of onder het genot van een kop koffie of thee te stellen. In alle rust kennismaken met de trainer(s) om daarmee te bepalen of jij bereid bent op deze manier in jezelf te investeren is prima. Je bent welkom oftewel 'de deur draait naar binnen'. 

* Kan er ook een gerichte training worden afgenomen?

Uiteraard behoren maatwerktrainingen tot de mogelijkheden. HumaNexus werkt samen met een aantal specialisten waardoor voor iedere insteek een training op maat te ontwikkelen is.