Workshop: “Van beperking naar kracht op een creatieve manier”

 

Overtuigingen:

Ken je dat, een stemmetje dat je zegt dat je iets toch niet kan? Dat het je vast niet gaat lukken of dat je niet goed genoeg bent? Dat je, voor je iets nieuws begint, er alweer mee stopt , je doelen niet bereikt of  het je zelfs niet lukt om een doel te formuleren omdat ‘iets’ je tegenhoudt? Grote kans dat we dan te maken hebben met een beperkende overtuiging.

We hebben ze allemaal (gehad) en de een gaat er anders mee om dan de ander maar als het je in de weg staat de stap(pen) te zetten die je graag zou willen zetten op weg naar jouw doel, jouw plezier, jouw passie…hoe dan verder?

Wat nu als je kunt leren om een beperkende overtuiging aan te pakken, te veranderen of zelfs voor je te laten werken? Dus van een beperkende naar een krachtgevende overtuiging? Hoe zou dat er voor jouw uitzien, welke deuren openen er en met welke nieuwe energie zou jij jouw wereld instappen?

Deze workshop helpt je hierbij en bestaat uit twee delen: eerst bekijken we welke overtuiging jij aan zou willen pakken en krijg je de tools en begeleiding om de overtuiging te veranderen, en/of voor je te laten werken. Daarna ga je onder begeleiding van een kunstenaar op het gebied van vrije expressie op het doek uiting geven aan jouw proces. Dit gaat op een speelse manier en het thema "alles is goed" staat dan centraal!  Tot slot neem je jouw werk mee naar huis als blijvende reminder aan de mogelijkheden die je er nu bij hebt gekregen.

Praktische informatie:

Zaterdag 11 mei 2019 van 10:00uur tot ca. 14:30uur waarbij er tussendoor tijd zal zijn om even te pauzeren en een broodje of iets anders te eten, denk er dus aan om iets mee te nemen indien daar behoefte aan is.

Koffie/thee/limonade/water zal aanwezig zijn evenals een koekje en fruit.

Het eerste gedeelte van de workshop vindt binnen plaats en het creatieve tweede gedeelte kan, afhankelijk van het weer, buiten gehouden worden. Denk erom om kleding aan te doen die eventueel vies mag worden, er kan bijv. met spuitbusverf, gewone verf en stiften gewerkt worden!

De investering is slechts € 45,- en aanmelden kan door te mailen naar info@humanexus.nl of door hier te klikken: reserveren   Jouw aanmelding is na betaling definitief.

Locatie:

Zuiderweg 14 b, 1741 NA in Schagen op 2 minuten lopen van het NS-station en met meer dan voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Tot dan!

 

Sven Tuinstra, Humanexus  & Ilona Nijboer, Ilona's Art 

Van beperking naar kracht op een creatieve manier

Algemene informatie:

Er zullen van tijd tot tijd workshops worden aangeboden. Deze kunnen van uiteenlopend karakter zijn maar zullen altijd zoveel mogelijk praktisch en toepasbaar van inhoud zijn. 

Tevens is het mogelijk om op aanvraag een maatwerk workshop te maken die je bijvoorbeeld binnen het bedrijf aan de medewerkers aanbiedt of aan leerlingen op een school. Hierbij valt te denken aan:

  • Effectief communiceren binnen teams of bedrijf
  • Communicatieve weerbaarheid
  • Hoe stel ik een doel zodat ik hem ook daadwerkelijk haal?
  • Effectief coachen en begeleiden(doelgroep of casus gericht)
  • Verander en bepaal zelf hoe jij je voelt.
  • Wat doet mijn communicatie met de ander en welke invloed heb ik daarop?
  • Boost je zelfvertrouwen!
  • Verander (bepaal) de sfeer in de groep.

 Dit is slechts een greep uit de enorme diversiteit aan mogelijkheden. Heb je een speciale wens, een gericht verzoek? Neem contact op en plan een afspraak in om door te spreken wat het is dat gewenst is. Vervolgens zal er een maatwerk aanbod worden gedaan om het maximale eruit te halen.