Hallo, mijn naam is Sven Tuinstra, ben geboren in Anna Paulowna en woon daar nu nog. Ik ben de partner van Debby, ik ben vader van Jessy, baasje van Ami. Ik wandel geregeld, vooral met Ami. Ik fiets graag. Bij mooi weer op de weg of in het bos/de duinen. Bij slechter weer alleen op de MTB en, om toch aan voldoende kilometers te komen, sinds kort ook op de fietstrainer.  

Oorspronkelijk opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Werker met een basis in de verpleegkunde. Destijds werden dat nog de Z- en B-verpleegkunde genoemd wat staat voor Zwakzinnigenzorg en Psychiatrie. Na deze opleidingen ook voornamelijk werkzaam geweest in de kinderpsychiatrie. Hierin heb ik ervaring opgedaan in intensieve 1 op 1 begeleiding en heb ik ook als groepsleider op een grote leefgroep gewerkt met kinderen in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar oud met (zware) gedragsproblemen. Vervolgens heb ik, inmiddels  ruim 20 jaar (en nog lopende) ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening als adviseur en bemiddelaar voor zowel particuliere cliënten als MKB-ers. Gedurende deze jaren heb ik bij o.a. Aegon en AFD Adviesgroep de opleiding en begeleiding van junior adviseurs verzorgt.

Het was in die begeleiding en in contact met vele cliënten én coach-cliënten dat de kracht van effectiviteit en communicatie boven kwam drijven. Door mij hierin te bekwamen ben ik in staat om, naast de financiële dienstverlening en begeleiding, in individuele en groepscoaching een grote hoeveelheid mensen te begeleiden en bij te staan op ieders eigen pad van persoonlijke ontwikkeling. HumaNexus is daarvan het zichtbare resultaat.  

Omdat ontwikkeling nooit stopt, en we allemaal veranderen, blijf ik mij continu bekwamen door trainingen en opleidingen te volgen.

 

Ik ben als trainer en coach Internationaal Gecertificeerd NLP én HNLP Trainer, Hypnose Trainer, NLP Master Coach en Time Line Therapy® Practitioner.

Als NLP, HNLP & Hypnose Trainer ben ik, naast HumaNexus als opleidingsinstituut, ook op persoonlijke titel geaccrediteerd door het ABNLP , ABH, IAHNLP & NvHNLP.  

 

Wanneer een groepssamenstelling wat groter is kan het wenselijk zijn een extra trainer erbij te hebben. HumaNexus maakt enkel gebruik van internationaal gecertificeerde (H)NLP trainers om er zo voor te zorgen dat de lesstof volledig wordt overgedragen. Hiernaast zijn er bij opleidingen, trainingen en workshops geregeld een of meerdere coaches bij om iedereen optimale begeleiding te kunnen bieden. De aanwezigheid van coaches hangt samen met het aantal deelnemers.