HumaNexus als instituut voor opleiding en training: Wie kiest voor opleidingen of trainingen van HumaNexus kiest voor opleidingen en trainingen die worden ingevuld en vormgegeven vanuit de laatste ontwikkelingen op het gebied van NLP én HNLP. Dit kan alleen maar wanneer een trainer zich ook doorlopend blijft ontwikkelen. Een oud spreekwoord zegt: “Stilstand is achteruitgang” en een ander: “Rust roest” en zo is het exact.

Wie zich als trainer en coach op het vlak van o.a. communicatie en persoonlijke ontwikkeling begeeft en zijn/haar cliënten het maximale aan wenst te bieden zal zich doorlopend moeten ontwikkelen. Wanneer blijkt dat iets beter, sneller, effectiever of leuker kan zou je wel gek zijn als je dat niet zou willen leren, toch?

De gecertificeerde (H)NLP Practitioner en Master Practitioner: Deze opleidingen worden gekenmerkt door uitgebreide behandeling van het lesmateriaal, tijd voor verdieping van de stof en ruimte voor de persoonlijke groei van de deelnemers. In 16 dagen wordt je klaargestoomd om als Practitioner of Master Practitioner jouw goedgevulde gereedschapskist vol kennis en kunde in de praktijk te kunnen brengen. 

Naast (H)NLP ook internationaal erkende Hypnose opleidingen: Ook voor de Hypnose (Master) Practitioner zit je goed bij HumaNexus. Een Hypnose opleiding naast de NLP & HNLP opleiding wordt door deelnemers en ervaringsdeskundigen als zeer waardevol gezien omdat toegang tot het onbewuste de meest effectieve weg naar ontwikkeling en groei is. Hoe kan dat beter dan het leren effectief toegang te krijgen tot het onbewuste.  

NLP & HNLP: HumaNexus staat niet alleen achter HNLP, HumaNexus staat ook in direct contact met de Master trainers die HNLP naar Nederland brachten die in rechtstreekse verbinding staan met de ontwikkelaars van HNLP, John Overdurf en Julie Silverthorn en door hen zijn opgeleid. Hierdoor weet zowel een deelnemer van een training of opleiding als ook een coach-cliënt zich verzekerd van de laatste ontwikkelingen die direct bij de bron vandaan komen op het gebied van NLP en HNLP.

Trainers en coaches die zijn opgeleid in NLP én HNLP zijn daarom nog meer en sneller in staat resultaat te bereiken, beschikken over een zeer goed gevulde gereedschapskist om iedere situatie bij de kern aan te kunnen pakken, kunnen vanuit maximale flexibiliteit handelen en staan voor (zelf)ontwikkeling.

Vanaf de eerste dag: Een opleiding of training bij HumaNexus stopt niet wanneer je je certificaat hebt ontvangen. Je weet je gesteund door een groeiend en bloeiend netwerk van leergierige en ontwikkelingsgerichte professionals waarbij je altijd welkom bent om vragen te stellen, hulp in te roepen, door te ontwikkelen, etc. De lijnen met de ontwikkelaar van HNLP, Master Trainers, Trainers en Coaches zijn zo kort dat geen vraag onbeantwoord blijft!

Toepasbaarheid en No Nonsense:  Alle opleidingen en trainingen maar ook workshops staan in het teken van toepasbaarheid. Het doel is steeds om jou informatie en technieken in handen te geven die zowel op en voor jezelf en jouw directe omgeving als professioneel ingezet kunnen worden. Effectiviteit en helderheid zijn daarin sleutelwoorden!

Persoonlijk & Professioneel: Of je nu voor persoonlijke ontwikkeling gaat, professionele verdieping of uitbreiding zoekt of een volledige maatwerktraining zoekt, bij HumaNexus zit je goed! Door slimme samenwerkingen met (internationale) trainers en ontwikkelaars is de diversiteit in specialismen en de bron van kennis zo groot dat er voor ieder verzoek een passend aanbod mogelijk is.

Financieel sociaal: Omdat het voor een ieder mogelijk moet zijn om een training of coaching te ontvangen is het mogelijk om aangepaste betaalregelingen te treffen. Gespreide betaling is daar een voorbeeld van. Zo wordt persoonlijke ontwikkeling voor vrijwel iedereen bereikbaar!

HumaNexus is aangesloten bij: