*

In het voorjaar van 2016 heb ik de (H)NLP practitioner gevolgd bij Humanexus. Sven is een fantastische trainer, enthousiast, behulpzaam, flexibel, humoristisch en eerlijk. Hij weet een veilige omgeving te creëren waardoor je je ook kwetsbaar durft op te stellen, wat ervoor zorgt dat je nog beter leert en bovenal ervaart wat (h)NLP voor je kan doen.Gedurende een aantal dagen van de opleiding was er een  co-trainer, aanwezig. Twee trainers met verschillende persoonlijkheden, wat dan ook weer een andere dynamiek geeft aan de training. Bijkomend voordeel daardoor is dat er nóg meer individuele aandacht voor de cursisten is!

Kortom ik kan het iedereen aanraden een opleiding bij Humanexus te volgen!

-Cindy-

(H)NLP Practitioner

* 

De practitioner opleiding smaakt zeker naar meer! Mijn reis zal ook verder gaan maar nu met betere communicatie als basis, begrip voor andermans model van de wereld en wetende dat er geen falen is maar enkel feedback!

-Marije-

(H)NLP Practitioner

*

Hoe een workshop over overtuigingen kan leiden tot zoveel inzicht! Ik heb een aantal handige tools in handen gekregen waarmee ik de controle over mijn eigen overtuigingen en het kritische stemmetje in mijn hoofd kan "besturen" waardoor ze vóór mij werken in plaats van tegen mij!

-Martin-

Workshop "Van beperking naar kracht op een creatieve manier"