AWACON is het bedrijf van Lynn Walsemann. Zij is de producer van alle workshops van Rich & Yvonne Dutra-St. John in Nederland en ook van een aantal workshops die in Amerika plaatsvinden.

HumaNexus is officieel samenwerkingspartner van Awacon

De organisatie die jaarlijks vele Challenge Day's organiseert in Nederland, volledig vanuit de filosofie van Rich & Yvonne Dutra-St. John. Alle leaders worden nog persoonlijk door hen opgeleid waarddor het gedachtegoed en de kwaliteit gewaarborgd blijven.

Be The Change Nederland, kortweg BTC, is de partnerorganisatie van Challenge Day USA en Challenge Day Nederland (bekend van 'Over De Streep')

Be The Change you wish to see in the World

Be The Change Workshop

Ken je Over De Streep nog? Dat tv-programma met Arie Boomsma waarin jongeren zichzelf écht laten zien en daardoor meer wederzijds begrip, verbinding en compassie ervaren? Dat kun je nu zelf ervaren in de driedaagse Be The Change workshop.

Leadership & Influence Training

Geinspireerd geraakt door Rich & Yvonne Dutra - St. John, Challenge Day en hun workshops? Ben je klaar om je eigen 'gift to the world' te brengen door jouw talenten/true life purpose te combineren met het gedachtegoed van Be The Change? Dan is dit de workshop voor jou!

Why Have You Come To Earth

Ben je klaar om de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling te zetten? Wil je verder met de workshops van Rich & Yvonne om jouw true life purpose te ontdekken en hierop actie te gaan ondernemen? Dan is dit de workshop voor jou!